Zašto putovati s FlyMeAway putničkom agencijom?
Preskočite do glavnog sadržaja

Zašto putovati s FlyMeAway putničkom agencijom?

FlyMeAway Putnička agencija

 

Imate veliku želju putovati, no uvijek vam se čini da nemate dovoljno vremena ni slobodnih dana koje možete odvojiti za to? Prepustite se organizaciji FlyMeAway agencije i zajedno otkrijmo ljepote Europe!

Možemo reći da smo zapravo jedini ovakav oblik putničke agencije na hrvatskom tržištu - turoperator specijalist za direktne charter letove s polaskom iz Zagreba u atraktivne europske destinacije!

FlyMeAway putovanje - grupa

FlyMeAway putnička agencija je pravi izbor za sve zaposlene ljude kojima često ne polazi za rukom dobiti duži godišnji odmor i za sve one koji su željni otkrivanja novih atraktivnih destinacija ugodnim letom iz Zagreba. Nudimo putne aranžmane za vrijeme produženih vikenda kako ne biste morali uzimati puno slobodnih dana za putovanja. S nama možete posjetiti europske destinacije s direktnim charter letovima. Sva putovanja kreću iz Zagreba, ne morate presjedati i brzo stižete na željenu destinaciju.

Putovanja su organizirana tako da se spajaju neradni dani te nije potrebno s posla izostati više od 1-2 rada dana, a ponekad niti jedan dok Vaš odmor traje 4-5 dana.

FlyMeAway

Osim putovanja za vrijeme produženih vikenda, posebni smo po tome da su destinacije koje odabiremo europski gradovi do kojih inače nema direktnih letova iz Zagreba. Trenutno u našoj ponudi možete pronaći putovanja do Farskih otoka, Dijona i Burgundije, Sardinije - Cagliari, Riga - Latvija, Linz - Austrija, sve gradove vrijedne otkrivanja, a koji su nam često nedostupni zbog komplicirane organizacije putovanja. Na našim letovima vam je osiguran obrok i piće za lakši put. Kod nas se ne morate brinuti o tome hoće li vam prtljaga proći kontrolu. Dopušten vam je jedan komad predane prtljage do 17 kg i jedan komad ručne prtljage do 6 kg, kako biste bezbrižno mogli kupovati suvenire na putovanju!

Vjerujemo u transparentnost i sve cijene koje su navedene na našoj stranici su konačne. One uključuju pristojbe zračnih luka i sve troškove usluga i ne skrivaju nikakve dodatne troškove. Nudimo mogućnosti plaćanja do 12 rata bez dodatne naknade, s time da je nakon uplate prve vaše mjesto u zrakoplovu osigurano. Pri rezervaciji se možete odlučiti za kupnju samo zrakoplovne karte ili za aranžman koji uključuje smještaj, zrakoplovnu kartu, transfere do/od hotela, voditelja putovanja na hrvatskom jeziku. Smještaj je uvijek u provjerenim hotelima s tri ili četiri zvjezdice u blizini svih atrakcija. U cijenu je uključen doručak u smještaju.

Hotel na putovanju Farski otoci - FlyMeAway

Osim organiziranog leta i smještaja, nudimo i zanimljive fakultativne izlete na svakoj destinaciji. Izleti su organizirani u najvažnija i najpoznatija mjesta i prilagođeni su svim željama i ukusima. Na izlete vas vode naši turistički vodiči koji vam otkrivaju mjesta koja samo lokalci poznaju i upoznaju vas s kulturom. Također, većina naših izleta uključuje ručak s pićem (vino/voda/kava/čaj).

Uskršnje putovanje Sardinija - FlyMeAway

Najaktualnija putovanja koja trenutno nudimo su uskršnja putovanja u vinsku prijestolnicu Dijon i Burgundiju, na izolirane Farske otoke te na sunčani mediteranski otok Sardiniju. Ovo su sve destinacije do kojih je inače teško doći s polaskom iz Zagreba, većinom se mora odlaziti u udaljene zračne luke ili presjedati, dok nsu naša putovanja organizirana na direktnim charter letovima s polascima iz Zagreba bez presjedanja i gubljenja vremena!

Provjerite našu ponudu i iznenadite svoje bližnje s putovanjem s FlyMeAway putničkom agencijom!

Up