Savjeti za najugodnije putovanje zrakoplovom
Preskočite do glavnog sadržaja

Savjeti za najugodnije putovanje zrakoplovom

Savjeti za najugodnije putovanje zrakoplovom

Savjeti za najugodnije putovanje zrakoplovom - FlyMeAway

Kako bi vam putovanje zrakoplovom bilo što ugodnije te kako bi na svoju destinaciju došli zadovoljni i nasmijani donosimo vam nekoliko koraka koje možete obaviti prije samog kretanja na put. Priprema je pola posla! Naše savjete pročitajte u nastavku.

 

Check-in

Prije nego što krenete u zračnu luku preporučamo vam da odvojite nekoliko minuta kako bi putem Interneta obavili check-in. Na taj način možete uštedjeti puno vremena te umjesto bespotrebnog čekanja pripremiti se i opustiti prije leta. Pošto su letovi FlyMeAway-a organizirani na charter bazi, tj. posebni letovi na izvanrednoj liniji, potrebno je isprintati vaučere za putovanje te ih ponijeti sa sobom na check-in pult gdje ćete dobiti boarding pass odnosno kartu za putovanje.

Check-in - FlyMeAway

 

Rezervacija sjedala

Kako bi bili što opušteniji i u potpunosti uživali u putovanju savjetujemo da na vrijeme rezervirate svoje mjesto u zrakoplovu. Uz FlyMeAway ne morate brinuti oko rezervacije sjedala! Za vas ćemo se pobrinuti da ste smješteni pored svojih voljenih te imate mogućnost izabrati želite li sjedalo uz prolaz ili uz prozor kako bi mogli uživati u pogledu, naravno ukoliko su tražena mjesta slobodna!

rezervacija sjedala - FlyMeAway

 

Odjeća

Dva najbitnija kriterija što se tiče odjeće dok putujete su udobnost i slojevitost. Osim ako nije prijeko potrebno, zaboravite na neudobne traperice i cipele – radije ih zamijenite širokom i udobnom odjećom u kojoj ćete moći provesti nekoliko sati.

 

Zračna luka - hotel

Napokon ste stigli do svoje destinacije! Kako bi izbjegli lutanje savjetujemo da prije puta istražite put od zračne luke do vašeg hotela. Provjerite postoji li direktna linija gradskog prijevoza koja će vas sigurno koštati manje nego taxi. No ukoliko ste odabrali FlyMeAway, ne brinite oko transfera do hotela! Mi organiziramo prijevoz od zračne luke do hotela te u povratku od hotela do zračne luke.

Transfer - zračna luka-hotel - FlyMeAway

 

Zabava

Dok nestrpljivo iščekujete dolazak na odabranu destinaciju, tijekom leta se opustite uz vašu najdražu knjigu ili film. U zračnim lukama često možete naći i priručnike o mjestu koje posjećujete – pravi izbor kako bi se dodatno informirali o najboljim mjestima i događajima koje treba posjetiti!

 

Slijedite ove savjete na našim putovanjima za najugodniji let i odličan početak puta!

Up