Riga i Latvija - GARANTIRANO
Preskočite do glavnog sadržaja
22.06.2019
ZAG-RIX 02:00-05:05
26.06.2019
RIX-ZAG 01:25-02:35

Cijena uključuje: direktni povratni let, pristojbe zračnih luka, ručna prtljaga 8 kg i predana prtljaga 18 kg.

Cijena uključuje: direktni povratni let, pristojbe zračnih luka, ručna prtljaga 8 kg i predana prtljaga 18 kg, transfere do/od hotela, 3 noćenja u dvokrevetnoj sobi s doručkom u 4* hotelu, voditelj putovanja na hrvatskom jeziku.

GARANTIRANO PUTOVANJE!

PRISTOJBE UKLJUČENE U CIJENU!

 

LAST MINUTE cijena!

LAST MINUTE

Najveća metropola Baltika te glavni grad Latvije, Riga, smještena je na obalama Baltičkog mora te na ušću rijeke Zapadne Dvine (Daugave). Riga je važno kulturno, znanstveno, povijesno, financijsko i političko središte cijelog Baltika.

Spektakularan Stari grad, Art Nouveau arhitektura, povijesne znamenitosti, kulturno naslijeđe, parkovi, vrhunski noćni život, cjelogodišnji festivali – ovo su samo neke od riječi koje opisuju ovaj živahan europski grad.

 • Izravni let Zagreb - Riga - Zagreb

  22.06.2019. ZAG 02:00 - RIX 05:05

  26.06.2019. RIX 01:25 - ZAG 02:35

   

  22.06.2019. RIGA

  Sastanak putnika s voditeljem putovanja na odlaznom terminalu (1.kat) Međunarodne zračne luke Zagreb "Franjo Tuđman" 2 sata prije polijetanja zrakoplova. Prijava na let te direktan let posebnim zrakoplovom iz Zagreba za Rigu. Slijetanje u Zračnu luku Riga u 5:05 sati. Transfer autobusom do hotela u centru grada - Islande Hotel 4*. Po dolasku u hotel ostavljamo stvari u skladišnoj sobi hotela. Check in u sobe moguć od 14 sati. U hotelu će biti poslužen doručak svim putnicima, vrijeme doručka od 7:00 - 10:30 sati.

  Slobodan dan. Predlažemo fakultativni izlet razgled grada Rige uz stručno vodstvo. U 10:30 sati okupljanje ispred hotela te polazak na izlet autobusom uz panoramsku vožnju te nastavak izleta pješice uz lokalnog vodiča i voditelja putovanja na hrvatskom jeziku.

  Riga 2019 - FlyMeAway

  Tijekom obilaska uživat ćemo u pogledu na gradske parkove, Bastion Hill, Barutnu kulu, Latvijsko Narodno Kazalište, Muzej likovnih umjetnosti, posjetit ćemo šarmantnu četvrt s prekrasnim art nouveau građevinama, Spomenik slobodi, Latvijsko Sveučilište, rusku pravoslavnu crkvu, Kuću opere, obalu rijeke Daugave te mostove koji povezuju grad preko rijeke. Šetnjom kroz Stari grad Rige proći ćemo klesanim kamenim ulicama gdje ćemo istaknuti najljepše znamenitosti Starog grada: Dvorac Riga, katedralni trg, Katedrala sv. Jakova, Crkva sv. Petra, dvorana Velikog i Malog ceha, ulaz u Stari grad – Tri brata te Švedska vrata, starogradski trg s gradskom vijećnicom gdje se nalazi i prepoznatljiv simbol Rige – Kuća Crnoglavih.

  Nakon Starog grada uputit ćemo se u obilazak obližnje Centralne Tržnice koja je smještena nekoliko stotina metara dalje od Starog Grada te se nalazi uz obalu rijeke Daugave (Zapadna Dvina), preko puta Međunarodnog autobusnog kolodvora i Centralne željezničke postaje. Ova tržnica ne samo da je jedna od najvećih u Istočnoj Europi nego je i najposjećenija, prosječno oko 80.000 – 100.000 osoba dnevno posjeti Centralnu tržnicu u Rigi. Paviljoni koji se nalaze na tržnici, izvorno su se koristili kao hangari za vojne zrakoplove te su kasnije pretvoreni u zatvorenu tržnicu.

  Riga Centralna Tržnica - FlyMeAway

  Centralna tržnica Rige jedinstvena je ne samo po paviljonima nego i po svojim starim skladišnim prostorima ili tzv. Spéicher (njemački), koji su kasnije pretvoreni u umjetničku i zabavnu četvrt. 1998.g. većina Centralne tržnice je dodana na UNESCO-v popis svjetske baštine.

  Nakon obilaska grada i Centralne tržnice završava današnji izlet. Povratak u hotel s voditeljem putovanja ili mogućnost ostanka u centru grada. Slobodno poslijepodne. Noćenje.

   

  23.06.2019. SIGULDA I TURAIDA

  Doručak u hotelu (od 07:00 sati). Slobodno vrijeme. Predlažemo izlet u mjesto Sigulda gdje se nalazi Muzej rezervat – Turaida.

  Sastanal grupe ispred hotela u 10:00 sati te polazak autobusom prema Siguldi.

  Posebno zaštićeni spomenik kulture Turaida – Muzej rezervat, nalazi se 50 Km sjeverno od Rige u mjestu Sigulda koje je poznato po svojoj prirodnoj ljepoti i značajnoj povijesnoj važnosti. Turaida na jeziku drevnih Livsa znači „Božanski Vrt“. Svatko tko posjeti Turaidu uvjerit će se u harmoniju prirode i kreativnost čovjeka što zajedno daje neopisiv doživljaj. Teritorij Muzejskoj rezervata od 42 ha bogat je spomenicima arheologiji, arhitekturi, povijesti i umjetnosti te nam govori o događajima koji su se odvijali u posljednjih 1000 godina, počevši u 11. stoljeću.

  Dolaskom u Muzej rezervat Turaida upoznat ćemo se sa srednjovjekovnim dvorcem od opeke, drevnom drvenom crkvom koja je smještena u legendarnom srednjovjekovnom groblju, vrtnom skulpturom koja je posvećena latvijskom folkloru.

  Slijedi ručak u restoranu u blizini dvorca Turaida.

  Nakon ručka uputit ćemo se u obilazak špilje Gutmana u Siguldi, to je najveća zatvorena erozijska špilja u baltičkim državama. Počela se formirati prije 10.000 godina kada su nakon ledenog doba vodeni tokovi nagrizali pješčenjak (stijene od zrnca pijeska).

  Povratak u hotel. Slobodno poslijepodne. Noćenje.

  Turaida i Sigulda 2019 - FlyMeAway

   

  24.06.2019. LATVIJSKI ETNOGRAFSKI MUZEJ NA OTVORENOM

  Doručak u hotelu (od 07:00 sati). Slobodno vrijeme. Predlažemo odlazak u jedan od najvećih muzeja na otvorenom u Europi – Latvijski Etnografski muzej.

  Sastanak grupe ispred hotela u 10:00 sati te polazak autobusom prema Etnografskom muzeju na otvorenom.

  Jedan od najstarijih i najvećih muzeja na otvorenom u Europi nalazi se na obalama jezera Jugla okružen šumom, svega 30-ak minuta vožnje udaljen od centra Rige. Ovaj muzej sagrađen je 1924. godine te je jedan od rijetkih muzeja ovakvog tipa koji je izgrađen prije Drugog svjetskog rata i jedinstven je jer se izložbeni objekti nalaze u odličnom stanju. To je najveći muzej u Latviji i prostire se na ukupno 100 hektara površine. Muzej predstavlja „otok“ latvijske narodne umjetnosti, gdje je drevni način života latvijskog naroda pažljivo i uvjerljivo prikazan. Više od 90 autentičnih kuća, farmi, vjetrenjača, drvenih crkava, ribarskih sela i drugih povijesnih građevina doneseno je iz različitih regija Latvije te predstavlja život obrtnika, seljaka i ribara iz 16.-20. stoljeća. Nakon obilaska muzeja slijedi povratak autobusom u hotel. Slobodno poslijepodne. Noćenje.

  Latvijski Etnografski muzej 2019 - FlyMeAway

   

  25.06.2019. PALAČA RUNDALE

  Doručak u hotelu (od 07:00 sati). Odjava iz hotela do 12:00 sati. Prtljagu možemo smjestiti u skladišni prostor u hotelu. Slobodno vrijeme do polaska autobusa na zračnu luku. Predlažemo fakultativni izlet u prekrasnu palaču Rundale.

  Okupljanje grupe u 12:30 ispred hotela te polazak autobusom prema Palači Rundale.

  Prije samog razgleda Palače Rundale zaustavit ćemo se u restoranu kako bi ručali. Nakon ručka slijedi obilazak Palače Rundale.

  Palača Rundale jedan je od najistaknutijih spomenika barokne i rokoko umjetnosti u Latviji. Izgrađena je između 1736. i 1740. godine kao ljetna rezidencija vojvode od Courlanda, Ernst Johann. Palača je smještena u mjestu Pilsrundale, oko 70 Km udaljeno od Rige. Talijanski arhitekt Francesco Bartolomeo Rastrelli dizajnirao je palaču Rundale te nadzirao samu izgradnju. Također talijanski majstori iz Sankt-Peterburga napravili su slike na stropovima i zidovima Palače, dok je kipar Johann Michael Graff iz Berlina izradio štuko ukrase na pozadinama mramora. Trenutno je 50 soba otvoreno za javnost, kao i veliki park uređen u stilu klasičnog francuskog krajobraza s ružičnjakom i prelijepim fontanama koje datiraju još iz 18. stoljeća.

  Nakon obilaska uputit ćemo se u hotel. Dolazak u hotel u 19:30 sati. Slobodno vrijeme do transfera autobusom do zračne luke u 22:30 sati. Polazak zrakoplova iz Rige za Zagreb 26.6.2019. u 1:25 sati.

  Palača Rundale 2019 - FlyMeAway

   

  Povratak u Zagreb noćnim letom 26.06.2019. u 01:25 sati te predviđen dolazak u Zagreb u 02:35 sati.

 • Riga
  Pogledaj galeriju

  Riga razgled grada

  22.06.2019 Polazak u 10:30 sati ispred hotela Islande
  Cijena: 220 HRK
  Cijena uključuje: razglede po planu, prijevoz autobusom, lokalnog vodiča.
  Pregled opisa Zatvori opis

  Izlet započinjemo vožnjom autobusom te nastavljamo pješice uz lokalnog vodiča te voditelja putovanja. Tijekom obilaska uživat ćemo u pogledu na gradske parkove, Bastion Hill, Barutnu kulu, Latvijsko Narodno Kazalište, Muzej likovnih umjetnosti, posjetit ćemo šarmantnu četvrt s prekrasnim art nouveau građevinama, Spomenik slobodi, Latvijsko Sveučilište, rusku pravoslavnu crkvu, Kuću opere, obalu rijeke Daugave te mostove koji povezuju grad preko rijeke. Šetnjom kroz Stari grad Rige proći ćemo klesanim kamenim ulicama gdje ćemo istaknuti najljepše znamenitosti Starog grada: Dvorac Riga, katedralni trg, Katedrala sv. Jakova, Crkva sv. Petra, dvorana Velikog i Malog ceha, ulaz u Stari grad – Tri brata te Švedska vrata, starogradski trg s gradskom vijećnicom gdje se nalazi i prepoznatljiv simbol Rige – Kuća Crnoglavih.

  Nakon Starog grada uputit ćemo se u obilazak obližnje Centralne Tržnice koja je smještena nekoliko stotina metara dalje od Starog Grada te se nalazi uz obalu rijeke Daugave (Zapadna Dvina), preko puta Međunarodnog autobusnog kolodvora i Centralne željezničke postaje. Ova tržnica ne samo da je jedna od najvećih u Istočnoj Europi nego je i najposjećenija, prosječno oko 80.000 – 100.000 osoba dnevno posjeti Centralnu tržnicu u Rigi. Paviljoni koji se nalaze na tržnici, izvorno su se koristili kao hangari za vojne zrakoplove te su kasnije pretvoreni u zatvorenu tržnicu. Centralna tržnica Rige jedinstvena je ne samo po paviljonima nego i po svojim starim skladišnim prostorima ili tzv. Spéicher (njemački), koji su kasnije pretvoreni u umjetničku i zabavnu četvrt. 1998.g. većina Centralne tržnice je dodana na UNESCO-v popis svjetske baštine. Nakon obilaska grada i Centralne tržnice završava današnji izlet.

  Povratak u hotel s voditeljem putovanja ili mogućnost ostanka u centru grada. Slobodno poslijepodne.

  Zatvori opis
  Turaida
  Pogledaj galeriju

  Sigulda i Turaida

  23.06.2019 Polazak u 10:00 sati autobusom ispred hotela Islande
  Cijena: 510 HRK
  Cijena uključuje: razglede po planu, lokalnog vodiča, prijevoz autobusom, ulaznicu u Turaida Muzej, ručak u restoranu.
  Pregled opisa Zatvori opis

  Posebno zaštićeni spomenik kulture Turaida – Muzej rezervat, nalazi se 50 Km sjeverno od Rige u mjestu Sigulda koje je poznato po svojoj prirodnoj ljepoti i značajnoj povijesnoj važnosti. Turaida na jeziku drevnih Livsa znači „Božanski Vrt“. Svatko tko posjeti Turaidu uvjerit će se u harmoniju prirode i kreativnost čovjeka što zajedno daje neopisiv doživljaj. Teritorij Muzejskoj rezervata od 42 ha bogat je spomenicima arheologiji, arhitekturi, povijesti i umjetnosti te nam govori o događajima koji su se odvijali u posljednjih 1000 godina, počevši u 11. stoljeću. Dolaskom u Muzej rezervat Turaida upoznat ćemo se sa srednjovjekovnim dvorcem od opeke, drevnom drvenom crkvom koja je smještena u legendarnom srednjovjekovnom groblju, vrtnom skulpturom koja je posvećena latvijskom folkloru.

  Slijedi ručak u restoranu u blizini dvorca Turaida.

  Nakon ručka uputit ćemo se u obilazak špilje Gutmana u Siguldi, to je najveća zatvorena erozijska špilja u baltičkim državama. Počela se formirati prije 10.000 godina kada su nakon ledenog doba vodeni tokovi nagrizali pješčenjak (stijene od zrnca pijeska). Povratak u hotel. Slobodno poslijepodne.

  Zatvori opis
  Latvijski Etnografski muzej na otvorenom
  Pogledaj galeriju

  Latvijski Etnografski muzej na otvorenom

  24.06.2019 Polazak u 10:00 sati autobusom ispred hotela Islande
  Cijena: 270 HRK
  Cijena uključuje: razglede prema planu, prijevoz autobusom, lokalnog vodiča, ulaznicu u Etnografski muzej.
  Pregled opisa Zatvori opis

  Jedan od najstarijih i najvećih muzeja na otvorenom u Europi nalazi se na obalama jezera Jugla okružen šumom, svega 30-ak minuta vožnje udaljen od centra Rige. Ovaj muzej sagrađen je 1924. godine te je jedan od rijetkih muzeja ovakvog tipa koji je izgrađen prije Drugog svjetskog rata i jedinstven je jer se izložbeni objekti nalaze u odličnom stanju. To je najveći muzej u Latviji i prostire se na ukupno 100 hektara površine.

  Muzej predstavlja „otok“ latvijske narodne umjetnosti, gdje je drevni način života latvijskog naroda pažljivo i uvjerljivo prikazan. Više od 90 autentičnih kuća, farmi, vjetrenjača, drvenih crkava, ribarskih sela i drugih povijesnih građevina doneseno je iz različitih regija Latvije te predstavlja život obrtnika, seljaka i ribara iz 16.-20. stoljeća. Nakon obilaska muzeja slijedi povratak autobusom u hotel. Slobodno poslijepodne.

  Zatvori opis
  Palača Rundale
  Pogledaj galeriju

  Palača Rundale

  25.06.2019 Polazak u 12:30 sati autobusom ispred hotela Islande
  Cijena: 580 HRK
  Cijena uključuje: razglede po planu, lokalnog vodiča, prijevoz autobusom, ulaznicu u Palaču Rundale, ručak u restoranu.
  Pregled opisa Zatvori opis

  Palača Rundale jedan je od najistaknutijih spomenika barokne i rokoko umjetnosti u Latviji. Izgrađena je između 1736. i 1740. godine kao ljetna rezidencija vojvode od Courlanda, Ernst Johann. Palača je smještena u mjestu Pilsrundale, oko 70 Km udaljeno od Rige.

  Prije samog razgleda Palače Rundale zaustavit ćemo se u restoranu kako bi ručali. Nakon ručka slijedi obilazak Palače Rundale.

  Talijanski arhitekt Francesco Bartolomeo Rastrelli dizajnirao je palaču Rundale te nadzirao samu izgradnju. Također talijanski majstori iz Sankt-Peterburga napravili su slike na stropovima i zidovima Palače, dok je kipar Johann Michael Graff iz Berlina izradio štuko ukrase na pozadinama mramora. Trenutno je 50 soba otvoreno za javnost, kao i park uređen u stilu klasičnog francuskog krajobraza s ružičnjakom i prelijepim fontanama koje datiraju još iz 18. stoljeća.

  Nakon obilaska uputit ćemo se u hotel. Dolazak u hotel u 19:30 sati. Slobodno vrijeme do transfera autobusom do zračne luke u 22:30 sati.

  Zatvori opis
  Riga i Latvija 2019 - SVI IZLETI
  Pogledaj galeriju

  Riga i Latvija - SVI IZLETI

  22.06.2019 Sva 4 izleta uključena u cijenu - 220 Kn niža cijena. Nije potrebno odabrati ostale izlete prilikom rezervacije opcije svih izleta.
  Cijena: 1,360 HRK
  Cijena uključuje sve razglede prema planu i programu gore navedeni u pojedinačnom opisu izleta. Cijena snižena 220 Kn.
  Pregled opisa Zatvori opis

  Riga i Latvija - SVI IZLETI - uključuje sva 4 navedena izleta po cijeni sniženoj za 220 Kn ukupno (tj. Riga razgled grada izlet je besplatan):

  22.06.2019.: Riga razgled grada

  23.06.2019.: Sigulda i Turaida *ručak uključen

  24.06.2019.: Latvijski Etnografski muzej na otvorenom

  25.06.2019.: Palača Rundale * ručak uključen

  Zatvori opis
 • Doručak uključen
  Pogledaj galeriju

  Hotel Islande Riga

  8.6 /10
  Check-in: 14:00
  Check-out: 12:00

  Ovaj SUPERIOR 4**** hotel smješten je uz rijeku Daugavu s prekrasnim panoramskim pogledom na Stari Grad. Nalazi se u zelenoj zoni na otoku Ķīpsala – 10 minuta udaljen pješice od Starog Grada Rige. Hotel posjeduje 2 restorana te ljetnu terasu na vrhu hotela.

  Doručak je tipa buffet, s velikim izborom hrane te je uključen u cijenu. Doručak se poslužuje u periodu od 7:00 do 10:30 sati.

 • LATVIJA

  Latvija je mala ali vrlo jedinstvena zemlja koja se nalazi na sjeveru Europe, na istočnoj obali Baltičkog mora. Latvija je posebna na puno načina: to je rijetko naseljena zemlja koja je bogata kulturom i raznovrsnošću, netaknutom prirodom i čistim zrakom iz razloga što šume pokrivaju najveći dio zemlje, jezerima i riječnim dolinama, raznim prirodnim parkovima i drevnim građevinama – crkve, dvorci, hoteli i odmarališta te velikim trgovačkim centrima.

  Latvija je sigurna zemlja čiji stanovnici su nenametljivi i gostoljubivi domaćini.

  Važne činjenice o Latviji:

  • Latvija je osnovana 18.11.1918. godine kao Republika Latvija
  • Teritorij Latvije: 64 589 četvornih kilometara (usporedba s Hrvatskom koja ima 56 594 četvorna km)
  • Stanovništvo: 2.02 milijuna stanovnika
  • Najveći gradovi: Riga, Daugovpils, Jelgava, Jurmala, Liepaja
  • Religija: Luterani (Evangelici), Rimokatolici i Pravoslavci
  • Valuta: EURO (od 1.1.2014. godine)
  • Vremenska zona: GMT +2, u periodu travanj - studeni GMT +3 (u odnosu na Hrvatsku +1 sat, npr. u Hrvatskoj je 12h u Latviji je 13h)
  • Pozivni broj: +371
  • Graniči s: Estonijom, Litvom, Bjelorusijom, Rusijom

  Latvija - FlyMeAway 2019

   

  RIGA

  Riga je glavni grad Latvije te grad u kojem se stoljeća susreću, gdje art nouevau nadjačava suprotnost sovjetske praktičnosti, gdje se drvene kuće odražavaju u staklima novih visokih građevina. Riga, najstariji grad u Latviji, razvio se u značajno gospodarsko, političko i kulturno središte još od doba Srednjeg vijeka. Danas više od jedne trećine Latvijskog stanovništva živi u Rigi: ona je također dom najvećim proizvođačima u zemlji te središnjoj državnoj upravi i administraciji.

  Riga je središte kulture koja se svakodnevno obogaćuje i inspirira svojom multikulturalnom zajednicom. Riga je možda i najuzbudljiviji grad u baltičkim zemljama i zapravo ostavlja dojam prave europske metropole.

  Važne činjenice o Rigi:

  • Stanovništvo: 702 000
  • Teritorij: 307,17 km2
  • Lokacija: na rijeci Zapadnoj Dvini (Daugava), u Riganskom zaljevu, 10 Km od Baltičkog mora

  Riga - FlyMeAway 2019

  Što vidjeti:

  Art nouveau (Secesija): Secesijske građevine su razlog da je Riga 1997. godine dodana na UNESVOvu listu Svjetske Baštine. Cijeli grad, a posebno naselja u blizini putničke luke na sjeveru grada na neki način predstavljaju muzej na otvorenome s art nouveau građevinama iz kasnog 19. stoljeća. Na cijelom svijetu, samo Barcelona i Bruxelles se mogu usporediti s brojem secesijskih građevina. Jedna od najpoznatijih i najljepših ulica sa secesijskim građevinama je svakako Alberta ulica u Rigi.

  Panorama Starog grada: Jedna od najljepših svjetskih panorama grada je svakako ona Starog grada Rige. Panoramu Starog grada Rige najbolje je vidjeti s lijeve obale rijeke ili s jednog od 5 mostova koji povezuju grad preko Daugave (Zapadne Dvine) ili ploveći brodom po rijeci. Vrlo slikovita panorama prikazuje kombinaciju crkvenih tornjeva, zelenilo stabala lipe te vrlo brzu rijeku Daugavu i njenu obalu.

  Stari grad Rige: Još u 13. stoljeću kada su njemački križari osnovali selo koje je danas poznato kao Riga, smjestio se Stari grad Rige, na obalama rijeke Daugave te svega 10 Km udaljen od Baltičkog mora. Slikoviti labirint kamenih uličica i trgova, Stari grad Rige polazišna je točka noćnog života Rige ili posjet nekom od vrhunskih restorana. Neki od najpoznatijih objekata kod obilaska Starog grada su crkva Sv. Petra (s tornjem koji je u srednjem vijeku bio najviši u Europi), niz kuća zvanih Trojica Braće (odgovor Rige na Tri Sestre u Tallinnu) te Barutna kula. Iznenađujuće, vrlo malo secesijskog stila se može pronaći u Starom gradu.

  Drvena arhitektura: Iako nije toliko popularna kao secesija, drvena arhitektura trenutno u Rigi proživljava svoj novi procvat. Arhitektura drvenih zgrada igra izuzetno važnu ulogu u urbanoj sredini Rige. Za razliku od drugih europskih gradova, u Rigi se ovaj pravac razvija skoro do Drugog svjetskog rata. U posljednje vrijeme sve veći broj građana Rige želi svoje drvene kuće renovirati te živjeti u njima. Očuvane su pojedinačne zgrade iz 18. stoljeću u ulici Daugavrivas, blokovi Kleistu, Hartmana, Nordeku i Depkina, kao i kuće ribara i brodara izgrađene početkom 19. stoljeća, koje su također spomenici narodne arhitekture. Takva arhitektura je jedinstveni fenomen Rige i ne može se sresti na drugim mjestima.

  Kuća Crnoglavih: Bombardirana tijekom II Svjetskog rata, zatim obnovljena 2001. godine na 800-tu obljetnicu Rige, Kuća Crnoglavih zasigurno je jedna od najimpozantnijih građevina u Rigi. Kuća Crnoglavih (latv. Melngalvju nams) sagrađena je 1334.g. za potrebe gradskih čelnika i trgovaca, međutim kasnije je kuću zauzelo Udruženje njemačkih neoženjenih trgovaca (bratstvo „Crnih glava“) te su 1713.g. dobili puno vlasništvo. Također, u ovoj Kući nekada se nalazila najveća kolekcija srebrnih predmeta na svijetu.

  Riga 2019 - FlyMeAway

 • Preuzmite program putovanja i opis svih izleta u prikladnom .pdf formatu. Pogodno za ispis (print) ili za slanje prijateljima!

  Za preuzimanje pritisnite na naslov ispod:

Nazad
Up