O nama
Preskočite do glavnog sadržaja

FlyMeAway  je turoperator koji Vam nudi udobne produžene vikende u raznim europskim gradovima s direktnim charter letovima. Sva naša putovanja zrakoplovom imaju polazište u Zagrebu te su bez presjedanja, odnosno izravno lete u odabranu destinaciju.

Preduvjet za naporan rad je dobar odmor. Zaposlenim ljudima često ne polazi za rukom pronaći dva slobodna tjedna za ležanje na plaži ili desetak dana za upoznavanje Tajlanda. Ponekad se za odmor može izdvojiti tek dan ili dva radna dana. Naši charter letovi organizirani su tako da putnicima daju mogućnost upoznavanja drugih gradova bez puno gubljenja radnog vremena. Obično letimo iz Zagreba u petak ujutro ili u četvrtak navečer i vraćamo se u ponedjeljak kasno navečer. Samo dva dodatna radna dana - za četvrodnevni odmor.

Po čemu se naša ponuda razlikuje od karata ili kompletnih putovanja koje nude redovne zrakoplovne kompanije? Destinacije koje nudi www.flymeaway.hr atraktivni su europski gradovi za koje nema direktnih letova iz Zagreba zbog malog broja putnika. Valencia, Lisabon, Palma de Mallorca, Bari, Tallinn, Korzika... Cijena koju mi navodimo uvijek je konačna, uključuje pristojbe zračnih luka i sve troškove usluga. Bez nadoplate uzet ćemo vaše skije ako krenete s nama na skijanje u Austriju ili kiteboard ako više volite atlantski vjetar i direktni let u Lisabon. Naši putnici ne lete gladni -  na letovima FlyMeAway mi ćemo ih nahraniti.

Na našoj Internet stranici možete pronaći uskršnja putovanja, prvomajska putovanja (Praznik rada), adventska i novogodišnja putovanja te ostala putovanja koja se odvijaju za vrijeme nekog praznika ili produženog vikenda.

Dodatna prednost: portal www.flymeaway.hr koristi on-line Internet plaćanje. To znači da putovanje ne treba odmah platiti, već ga je moguće platiti u dvije rate. To je posebno korisno ako vam se svidjela jedna od naših ponuda za produženi vikend - npr. Uskrs na Farskim otocima ili dolina Loire u Francuskoj. Poslije uplate prve rate, vaše mjesto na našem letu je garantirano. Također postoji opcija obročnog plaćanja kreditnim karticama gdje je moguće platiti putovanje u 2 do 12 obroka, bez dodatnih naknada.

Ukoliko ste navikli koristiti usluge drugih turističkih agencija, možete kupiti karte ili kompletna putovanja FlyMeAway i kod naših prijatelja, turističkih agencija - Cijena putovanja je jednaka, no agencija može tražiti nadoplatu za njezine usluge.

I na kraju: naš naziv FlyMeAway je pjesma grupe Goldfrapp s albuma Superhuman. Jer putovanja su kao i muzika životna radost. Svatko od nas ponekad poželi odletjeti negdje daleko i visoko! FlyMeAway vam je na usluzi!

 

FlyMeAway

 

 

Up