Nova Godina u Valenciji – fina klopa, prekrasan ugođaj, luda atmosfera
Preskočite do glavnog sadržaja

Nova Godina u Valenciji – fina klopa, prekrasan ugođaj, luda atmosfera

Nova Godina u Valenciji – fina klopa, prekrasan ugođaj, luda atmosfera

Nova Godina u Valenciji – fina klopa,  prekrasan ugođaj, luda atmosfera

Kombinirajući urbani život i opuštenu atmosferu na moru, Valencija je ubrzo postala jedno od najpopularnijih odredišta na Mediteranskoj obali. Valencia je idealno mjesto za početak putovanja diljem Mediterana, Španjolske i ostatka Europe. Jednako je udaljena od Barcelone i Madrida i kratkom vožnjom trajektom ili avionskim izletom možete posjetiti Balearsko otočje - Mallorcu, Ibizu, Menorcu i Formentero.

FlyMeAway - Nova Godina u Valenciji

U arhitekturi Valencije krije se niz stilova, od gotike do modernizma. Grad umjetnosti i znanosti - muzejski kompleks i moderno arhitektonsko remek-djelo koje je dizajnirao lokalni arhitekt Santiago Calatrava, predstavlja vrhunski primjer moderne arhitekture. Ako se osjećate avanturistički svakako istražite srednjovjekovne ulice grada u Barrio del Carmen i Barrio de la Seu, a nikako nemojte propustiti obilazak katedrale u Valenciji!

Nova Godina u Valenciji - FlyMeAway

Naravno, jedna od glavnih turističkih atrakcija Valencije je dugačka pješčana plaža udaljena samo nekoliko minuta od centra grada. Do plaže se lako može doći autobusom ili metroom, te uživati u stazama za vožnju biciklom ili brojnim restoranima u kojima možete probati lokalni specijalitet, paellu. Ako želite odmoriti, navratite na čašu domaće sangrije u nekom od obližnjih barova uzduž plaže.

Nova Godina u Valenciji - FlyMeAway

Tradicionalnu valencijsku kulturu možete pronaći diljem grada. Najpopularniji kulturni događaj je "Las Fallas", slavlje za blagdan Sv. Josipa. Ulice su pune lokalnog stanovništva u tradicionalnim haljinama, i obiluju regionalnom hranom i pićem. Svako susjedstvo izrađuje velike lutke od papira nazvane "ninots" koje se ukrašavaju vatrometom i spaljuju na kraju blagdana.

Nova Godina u Valenciji - FlyMeAway

Nikako ne treba zaboraviti ni tradicionalni Valencia Winter Festival. Najbolja glazba, najbolji međunarodni DJ-i i najbolja atmosfera garancija su odlične zabave na dočeku Nove godine. Festival je smješten u gradu umjetnosti i znanosti i najbolje je mjesto za ispratiti staru i dočekati Novu godinu.

Nova Godina u Valenciji - FlyMeAway

 

Ako se odlučite proslaviti Novu godinu u Valenciji, ne možete promašiti. Nemojte više čekati i kupite svoju povratnu kartu kod nas!

 

Up