Nagradni natječaj
Preskočite do glavnog sadržaja

FlyMeAway Putnička agencija organizira nagradni natječaj pod nazivom "FlyMeAway me vodi na Sardiniju" povodom sudjelovanja na međunarodnom sajmu turizma - PLACE2GO u periodu 15.3. - 17.3.2019. u Areni Zagreb.

Sudjelovanje na nagradnom natječaju moguće je dolaskom na FlyMeAway štand broj 22 te ispunjavanjem prijavnog obrasca.

Nagrada koju FlyMeAway dodjeljuje su dvije povratne zrakoplovne karte na charter letu za Sardiniju: Zagreb - Cagliari - Zagreb u terminu 18.4. - 23.4.2019.

 

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA "FlyMeAway me vodi na Sardiniju"

1. Nagradni natječaj priređuje i organizira FlyMeAway Putnička agencija d.o.o., OIB: 88917388958, Adresa: Savska cesta 41, 10000 Zagreb u daljnjem tekstu Organizator.

2. Nagradni natječaj traje u periodu od 15.3.2019. pa do 17.3.2019., a odvija se na međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO koji se održava u prostoru Arene Zagreb.

3. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe koje u periodu trajanja natječaja ispune obrazac za prijavu (ime, prezime i e-pošta) te odgovore na postavljeno pitanje u jednoj rečenici (Prvo što ću napraviti kada dođem na Sardiniju je:), a ispunjen obrazac ubace u za to predviđenu kutiju na izložbenom prostoru Organizatora do 17:00 sati 17.3.2019.

4. Organizator dodjeljuje jednu nagradu koja uključuje dvije povratne zrakoplovne karte na charter letu Zagreb – Cagliari – Zagreb u terminu 18.4.2019. – 23.4.2019.

5. Proglašenje dobitnika nagrade biti će objavljeno na službenim Facebook stranicama Organizatora (www.facebook.com/FlyMeAway.hr) 17.3.2019. godine u 19:00 sati. Dobitnik ili dobitnica biti će naknadno obaviješteni putem e-pošte na adresu koju su upisali u obrazac za prijavu, u roku od 8 (osam) dana od proglašenja dobitnika.

6. U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, djeca, braća, sestre, supružnici).

7. Organizator će imenovati Povjerenstvo za odabir dobitnika nagrade. Povjerenstvo će izvršiti uvid u sve nagradne odgovore te će od važećih odgovora odabrati najbolji, najkreativniji i najoriginalniji odgovor. Odluka Povjerenstva je konačna, a žalba protiv odluke nije dozvoljena.

8. Sudionici nagradnog natječaja nemaju pravo zahtijevati nagradu u drugačijem obliku ili većoj količini i visini od one određene ovim pravilnikom. Nagrada ne može biti zamijenjena za novac.

9. Svi sudionici nagradnog natječaja svojim sudjelovanjem u nagradnom natječaju očituju svoju suglasnost na objavu imena na službenoj Facebook stranici, Instagram stranici i web stranici FlyMeAway Putničke agencije.

10. Sve materijale i osobne podatke sudionici dostavljaju dobrovoljno a u svrhu sudjelovanja u nagradnom natječaju.

11. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene sudionike u slučaju da sudionik ne izvrši zadatak u potpunosti.

12. Nagradni natječaj može se poništiti u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili predvidjeti.

13. Davanjem osobnih podataka i sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionik daje privolu FlyMeAway Putničkoj agenciji da prikuplja, obrađuje i koristi dobivene podatke u marketinške svrhe, što između ostalog uključuje i povremeno kontaktiranje sudionika putem e-pošte s namjerom obavještavanja o novim putovanjima i ostalim novostima i akcijama FlyMeAway Putničke agencije. Sudionik se u svakom trenutku može odjaviti s liste primatelja FlyMeAway novosti, putem e-pošte.

 

Organizator:

FlyMeAway Putnička agencija d.o.o.

12.3.2019.

Up