Kako šopingirati sa stilom u Valenciji?
Preskočite do glavnog sadržaja

Kako šopingirati sa stilom u Valenciji?

Kako šopingirati sa stilom u Valenciji?

„You can always find something you want“, riječi su Sophie iz filma Tajni snovi jedne šopingholičarke. Valencija, treći najveći grad u Španjolskoj, neće vas razočarati svojom ponudom. Osim bogatih ulica i kafića daje vam veliki izbor mjesta za shopping. Najatraktivniji je grad s bogatom kulturološkom jezgrom u Španjolskom, ali isto tako i mjesto gdje možete kupiti dobre cipele, torbe, šminku, keramiku…

FlyMeAway - Valencija - Shopping - Nova Godina

Odjećom izražavamo svoju kreativnost, ona nam daje samopouzdanje, otkriva kako se osjećamo i dio je nas svakoga dana, stoga je veoma važno biti organiziran i pronaći trendi komade. Vidljivo je na ulicama Zagreba kako Hrvatice vole pratiti trendove i kupovati španjolske brendove, poput Zare, HM, Pull and Beara. Svima nam je poznat fenomen žute jakne od prošle godine. Tada smo svi bili u trendu, ali vrijeme da nastavimo tradiciju, samo na drugom mjestu!

Sada svoju najdražu subotnju rutinu možete prebaciti na ulice Valencije. Dovoljno je da se probudite oko 7 ujutro, obavite jutarnju beauty rutinu, stavite nešto slojevito i udobno, te avantura može početi. Trgovine se otvaraju u 9:30h, a vrijeme možete iskoristiti za ispijanje kave, upoznavanje grada i traženja lokacija za fotografiranje jer ipak je to najvažnije. Nadamo se da ćete povesti svoju prijateljicu, sestru ili nekog kome vjerujete jer izbor je velik. Ovog puta neće biti riječ samo o dilemi.

Shopping u Valenciji - Nova Godina - FlyMeAway

 

SHOPPING

Ovo su neke od ulica koje će vam biti važne na vašem novogodišnjem putovanju. Vjerojatno ste do sada već napravili nekoliko fotografija starog grada, pa možete krenuti prema južnom dijelu u ulici Carrer Colon Columbus street gdje se nalaze jeftiniji brendovi kao što su HM, Camper, Nike, Zara, Mango, Pull and Bear.

Ako niste uspjeli pronaći ovu ulicu ili vam je možda bliža Calle Don Juan De Austria na dobrom ste putu, jer se tamo također nalaze vaši najdraži španjolski brendovi, poput Zare, Massimo Duttija, Pull and Beara. Za ljubitelje visoke mode u ulici Carrer de la Pau nalaze se brendovi kao što su Carolina Herrera i Piu bella. Ako nijedan od ovih brendova nije za vas svoju jutarnju rutinu možete započeti u drugom dijelu grada, koji se zove Ruzafa. To je „hipsterski“ dio grada gdje možete pronaći shopove lokalnih dizajnera i second vintage shopove.

FlyMeAway - Valencia

Neki od shopova koje tamo trebate posjetiti su Kauf vintage, El vestidor vinatage i Paranoid the shop.

 

ŠMINKA I PARFEMI

Ako svoj novac želite potrošiti na kvalitetnu šminku i zavodljivi miris novog parfema uputite se u El Corte Inglés. Oni imaju najveći izbor kozmetike i make-up brendova. Točne lokacije su im Carrer Pintor Sorolla 26 i Carrer del Pintor Maella 37.

FlyMeAway - Valencija - Nova Godina

U Valenciji se nalazi Mac i Sephora koja nam svima nedostaje u Zagrebu. Uputite se prema Don Juan De Austrias, ulici gdje ste sigurno kupili nešto u Zari, jer se tamo nalazi Sephora, a MAC u ulici pored imenom Calle Colon. Parfeme možete kupiti u Passeig de Russafa u Druni.

FlyMeAway - Valencia - Shopping

 

Nadamo se da ćete iskoristiti ovu priliku i putovati s nama u Valenciju za Novu Godinu, no sjetite se naših uputa – uštedite i pametno potrošite novac sa stilom.

Up